Lecithin from Egg - CAS 8002-43-5
0,00 TL
Lecithin from Egg
Synonyms:
- Ovolecithin from Egg
Ürün Numarası | L0022 |
Fiziksel Durum(20 deg.C) | Liquid |
Depolama Sıcaklığı | 0-10°C |
Condition to Avoid | Heat Sensitive |
CAS No | 8002-43-5 |
Merck Index (14) | 5429 |
MDL Number | MFCD00131449 |
Özellikler
Görünüm | Orange to Brown clear liquid to cloudy liquid |
Saponification Value | 180.0 to 200.0 |
Su | max. 2.0 % |
Özellikler (reference)
Çözünürlük in water | Insoluble |
Çözünürlük (içinde çözünür) | Ether,Alcohol,Chloroform |
Çözünürlük (very slightly) | Benzene |
Çözünürlük (iniçinde çözünür) | Acetone |
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!